Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломийській громаді перехожі допомогли затримати автомобільного злодія

Небайдужі мешканці Коломийщини допомогли затримати “на гарячому” автомобільного злодія, який викрав гроші з салону машини.

Пише Інформатор, посилаючись на поліцію області.

До Коломийського відділу поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що у Товмачику помітив підозрілого невідомого, який ймовірно вчинив злочин.

Правоохоронці прибули на місце виклику і затримали правопорушника. Поліцейським вдалось з’ясували, що 32-річний затриманий тернополянин, раніше судимий за наркозлочини, вчинив крадіжку грошей із салону незачиненого автомобіля.

При огляді у чоловіка знайшли 8 тис грн, які він викрав.

Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його дії кваліфікували за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Наразі готують повідомлення фігуранту про підозру та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. За скоєне затриманому загрожує максимальне покарання – до восьми років ув’язнення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору