Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Хімчистка одягу в Коломиї: чи реально замовити таку послугу?

Через сучасний темп життя чи часто хочемо зекономити трішки свого часу та сил. І така послуга як хімчистка одягу сильно полегшує нам життя. Особливо вона користується попитом у холодну пору року, коли випрати верхній одяг у пральній машинці не так вже й просто. Та з’ясувалося, що знайти у Коломиї хімчистку ще той квест.

Де коломиянам здати одяг у хімчистку та яка вартість послуги – досліджував Інформатор.

Більшість хімчисток у нашому місті вже не працює. Тому багато інформації, яку видає за пошуковим запитом, є застарілою. Наприклад, можна знайти хімчистку на вул. Кринична, 44, але насправді вона закрита, а приміщення здається в оренду. Також вже не надають такі послуги в універмазі.

У Коломиї нам вдалося знайти тільки 2 хімчистки – на Мазепи, 36 та Грушевського, 90 (навпроти ТЦ “Гетьман”). Але виявилося, що це тільки прийомні пункти. Замовлення відправляють у Чернівці. Тому на чистий одяг доведеться чекати близько 1 тижня. Вартість хімчистки потрібно уточнювати окремо. Все залежить від розміру одягу. До прикладу, за жіночу куртку із холофайбером довжиною близько 1,5 м потрібно буде заплатити від 350 до 400 грн. Проте, на кілька гривень дорожче може коштувати, якщо наповнювач пір’я.

Якщо вам відомі інші хімчистки – діліться у коментарях.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram.  

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу –  пишіть на пошту kl.informator@gmail.com

Нагору