Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Мікрорайон Богуна в Коломиї ніяк не дочекається ремонтів доріг

Один з найбільших мікрорайонів міста в очікуванні дива. Від доріг тут залишились тільки спогади. Де-не-де видніються нові тротуари, а проте і проїзд, і прохід між будинками на Богуна – ще та смуга перешкод. 

На прохання коломиянина Інформатор відвідав один із дворів мікрорайону Богуна і звертає увагу влади на відсутність благоустрою біля будинків.

Тут собі місця не знайдуть ні дітвора, ні дорослі, ні автівки. Куди не глянь – багнюка, ями, калюжі. Деякі ділянки підсипані щебнем, але це не надто рятує, коли болото тягнеться за колесами від самого в’їзду в двір.

А тим часом через перекопи знищена ще й вуличка, якою повз будинок №15 можна було дістатися 6-ти багатоповерхівок на Богуна, 20-30.

Нагадаємо, що бюджет Коломийської громади на 2023 рік становить  1 221 048 000 грн. На комунальну сферу витратять біля 218 млн грн, а це більше на понад 54 млн  грн. ніж 2022 року.

Сподіваємось, що великі надходження з оподаткування зарплат військовослужбовців коломийських частин дозволить вирішити цю та інші нагальні проблеми міста.

До теми: Багнюки по котики: мешканці вул. Лисенка не мають жодної нормальної дороги до будинку

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору