Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Зупинили за їзду, а виявили наркотики: у Коломиї впіймали мешканця Воскресінців

Вночі 4 січня коломийські правоохоронці зупинили на вулиці Сітроєн С5 за порушення правил дорожнього руху. Але водій та його пасажири поводились дивно. При поверхневому огляді у водія знайшли амфетамін. Згодом і у пасажирів виявили наркотики.

Повідомляє Інформатор за даними правоохоронців Коломийщини .

4 січня о 22:19  у Коломиї на вулиці Валовій правоохоронці зупинили автівку за порушення правил дорожнього руху.

Водієм виявився чоловік 1995 року народження, який проживає у с. Воскресінці.

Під час поверхневої перевірки виявлено наркотичний засіб, також підозрює, що пасажири даного автомобіля мають з собою наркотичні засоби, оскільки поводяться підозріло.

Виїздомна місце події у водія автомобіля у водія в кишені штанів було виявлено та вилучено поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору зовні схожа на наркотичний засіб «амфетамін» близько 1 грам.

В подальшому під час проведення поверхневої перевірки та огляду пасажирів, які знаходились в салоні автомобіля у односельця водія – юнака 2001 року народження в кишені штанів було виявлено та вилучено упаковку від сигарет, всередині якої знаходився поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору зовні схожа на наркотичний засіб «амфетамін» – близько 1 грам.

Також в барсетці виявлено та вилучено 2 саморобних пристрої для вживання наркотичних засобів – трубка та наперсток.

У ще одного пасажира – мешканця  с. Корнич 2004 року народження у правому носку виявлено та вилучено поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору зовні схожа на наркотичний засіб «марихуана» близько 0,05 грам. В

Усі ці знайдені речовини, схожі на наркотичні засоби, вилучено до Коломийського РВП для проведення експертизи.

Водія та пасажирів опитали й відпустили додому. Тим часом автівку його відправили на штраф-майданчик.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору