Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Через негоду на деяких вулицях Коломиї нема світла

Нічний буревій наробив біди на Прикарпатті. Через падіння гілок та дерев пошкоджені проводи ліній електропередачі, повалились опори. Найбільше вимкнень в гірських регіонах області, на Снятинщині, Коломийщині та Тлумаччині.

Повідомляє Інформатор за даними обленерго.

Станом на 10:00 6 січня у зв’язку із сильними поривами вітру на території області є аварійні вимкнення. Ці вимкнення не є плановими та не пов’язані із графіками, повідомили у Прикарпаттяобленерго.

Наразі на території усієї області також є вимкнення в мережах 0,4 кВ.

Прикарпатські енергетики продовжують ліквідовувати наслідки негоди.

Бригади енергетиків області працюють в посиленому режимі, щоб якомога швидше ліквідувати аварії та відновити електропостачання. На заваді швидкому ремонту стоїть шквалистий вітер, пориви якого сьогодні подекуди сягають 15 м/с, та повалені на лінії дерева, що блокують доступ до місць аварій.

Змін у застосуванні графіків наразі немає. Усі відхилення від них – це аварійні ситуації.

Важливо!

Помітивши обірваний провід, не наближайтесь до нього ближче, ніж на 8 метрів та за можливості обгородіть ділянку навколо місця аварії в радіусі 8-10 метрів, щоб попередити інших. Не намагайтесь усунути поломку самостійно – дочекайтесь приїзду фахівців. Бережіть себе.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору