Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коли на росії можуть оголосити про додаткову мобілізацію — дані ГУР

Вже 15 січня на росії можуть оголосити про додаткову мобілізацію. На війну в Україну можуть забрати чоловіків, які зараз працюють як у соціальних сферах.

Повідомляє Інформатор.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк.

За його словами, до збройних сил країни-терориста планують мобілізувати до пів мільйона росіян. Мобілізація, проєкт указу про яку вже існує, цього разу також проходитиме у великих російських містах, таких як Москва та Санкт-Петербург.

“До збройних сил росії потраплять чоловіки, які зараз працюють як у соціальних сферах, так і у галузях, що приносять прибутки для російської економіки”, — зазначає Черняк.

Що цьому передувало 

30 грудня 2022 року в інтерв’ю ВВС очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що у рф планують провести чергову мобілізацію у першій половині 2023 року. Кремль ухвалив рішення розпочати нову хвилю 5 січня. Рішення прийняли через значні втрати на фронті та нестачу живої сили. Буданов наголосив, що жодних змін порівняно з минулою хвилею призову не буде, крім того, що система військкоматів трохи адаптувалася.

Нагадаємо, Зеленський звернувся до українців після масштабного ракетного обстрілу. Крім того, Єрмак назвав умову за якої Україна готова припинити війну.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору