Інформатор Коломия

ГРОШІ

Асфальт на вул. Шарлая у Коломиї почав руйнуватися за 2 тижні після ремонту

Наприкінці грудня 22 року у Коломиї здійснили ремонт вулиці Шарлая за понад 9 млн грн. Проте дорога не витримала і 15 днів: сьогодні на 7-ми ділянках шляху помітні руйнування.

Інформатор побував на місці, аби зафіксувати ці випадки.

На тендерній закупівлі вдалося зекономити понад мільйон гривень, попри те, що участь у відкритих торгах взяв тільки один учасник.

Роботи виконувало ТОВ “ХХІ століття плюс”, які цього року виграли кілька масштабних тендерів, як-от ремонт міжквартальних проїздів на вул. Січових Стрільців, дороги на Симоненка та ін.

Так вул. Шарлая виглядала одразу після ремонту:

Загалом тут просто встелили новий асфальт без облаштування тротуарів. Місцевим мешканцям і надалі доведеться йти до зупинки повз автівки.

9 січня журналісти Інформатора зафіксували руйнування узбіччя, три ділянки, де на асфальті утворилась сітка і шматки покриття кришаться, а також на третині дороги посередині утворився жолоб. Зазвичай на стику смуг асфальтове покриття спаюють, аби запобігти руйнування дороги. Проте на Шарлая такого спаяного шва взагалі нема.

Нагадаємо, що раніше Інформатор зафіксував неякісні дорожні роботи на вул. Старицього та на вул. Довбуша.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору