Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Деталі вечірньої аварії на трасі Н10 біля Коломиї

Ввечері 9 січня дві автівки зіткнулися на естакаді між Коломиєю і П’ядиками через перевищення швидкості й недотримання безпечної дистанції. Відтак пасажирка легковика отримала струс мозку і була доправлена до лікарні.

Інформатор знає деталі.

9 січня о 17:32 про ДТП повідомили поліцію.

На автодорозі Н-10 Стрий-Чернівці-Мамалига водій Volkswagen Golf з села Тростянка Матеївецької ТГ допустив зіткнення з автівкою марки Ford Focus, за кермом якого була жителька села Підгайчики. А все через перевищення швидкості та надто малу дистанцію з автомобілем, що рухався попереду.

В результаті зіткнення обидва транспортні засоби дуже постраждали: в першого розбита задня частина, а у винуватця – ніс кузова.

50-річну пасажирку Fordа карета швидкої забрала у лікарню, медики діагностували струс головного мозку та забій поперекового відділу хребта.

На винуватця було складено адміністративний протокол за ст.130 ч.1 КУпАП. На місці події було оформлено матеріали ДТП, а також було забезпечено регулювання дорожнього руху.

Транспортний засіб марки Volkswagen Golf поліція забрала на майданчик тимчасового тримання в Коломиї.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору