Інформатор Коломия

ГРОШІ

На вул. Кобринського в Коломиї – платна парковка. А де термінал подівся?

З 5-ти нових зон платного паркування оплатити послугу за версією міськради можна було на вул. Кобринського. Проте в реальності терміналу тут нема. 

Повідомляє Інформатор.

На вулиці Кобринського та Драгоманова тепер платне паркування. Відповідні знаки уже встановили комунальники. Проте розрахуватися за зупинку можна через сервіс мобільного паркування. У дописі від міської ради стверджують, що на вул. Драгоманова біля підземних смітників є термінал для оплати. І навіть фото додають. Проте 9 січня на цьому місці навіть сліду від терміналу нема.

Фото - kl.informator.ua

Фото – kl.informator.ua

Загалом же по місту рішенням листопадової сесії платними стали 82 паркомісця на 6-ти вулицях: вул. Валова, Шухевича, Кобринського, Драгоманова, Мухи, Стуса. Наразі міська рада ще не встановила знаку платного паркування тільки на вул. Стуса.

Нагадаємо, що вартість паркування в Коломиї наразі становить 10 грн за годину.

На вул. Валовій знаки паркування встановили прямо на середині тротуару. І тільки деякі ці ділянки під платне паркування облаштували розмітками. На Валовій ще паркомісця перенесли з правої сторони дороги на ліву.

Також нагадаємо, що за кошти коломиян встелили плиткою клаптик тротуару на вул. Шухевича під платне паркування за 195 тис грн, ще й врізали частину тротуару і ще 3 тич грн запалили за нагляд за роботами.

Деталі: Відремонтований тротуар в Коломиї виявився платною парковкою, а роботи почались до оголошення тендеру

Фото - kl.informator.ua

Фото – kl.informator.ua

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823.

Нагору