Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Мер і сільський голова частково відповідатимуть за вимкнення електроенергії

27 грудня на Раді оборони області на міських, селищних і сільських голів поклали обов’язок організації вимкнень електроенергії за адресами, які знаходяться на лініях з критичною інфраструктурою.

Про це повідомили у Прикарпаттяобленерго, пише Інформатор.

Рада оборони області прийняла рішення долучити до графіків вимкнень мешканців та бізнес, які живляться від однієї лінії із котельнями та лікарнями. Ці вимкнення будуть проводитися у “ручному режимі” безпосередньо у щитових будинків, бо віддалено проводити вимкнення немає технічної змоги.

Графіки вимкнень розроблять енергетики, а за процес вимкнень та забезпечення їх дотримання будуть відповідати очільники міст, громад та сіл.

Зараз триває процес підготовки списків з конкретними адресами, які будуть підпадати під ці вимкнення. Про графіки вимкнень і день, з якого вони будуть застосовуватися мешканців повідомлять додатково.

Тому, якщо ви живете в районі лікарні чи котельні і за вашою адресою ще не було вимкнень – вони будуть і за них відповідатимуть міські, селищні та сільські голови.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору