Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Оформила інвалідність, аби вивезти сина за кордон: на Прикарпатті проводять розслідування

Троє прикарпатців сприяли незаконному перетину за кордон 28-річного чоловіка. Для цього вони виробили матері військовозобов’язаного документи про 2 групу інвалідності. Зараз проводять досудове розслідування.

Про це довідався Інформатор на сторінці обласної прокуратури.

За даними слідства протягом липня-вересня минулого року троє калушан – матір військовозобов’язаного, лікар-хірург та працівниця управління соціального захисту – усували перешкоди та сприяли в незаконному переправленню 28-річного чоловіка через державний кордон України.

За 2 500 $ США хірург склав виписки із неправдивими записами щодо лікування та медичних діагнозів жінки, видав письмове направлення на медико-соціальну експерту комісію, а соцпрацівниця надавала вказівки і організовувала рух документів для встановлення інвалідності. Одержавши 2 групу інвалідності, жінка намагалася перетнути держкордон разом із своїм 28-річним сином в якості супроводжуючого.

Їх викрили на пункті пропуску “Краківець” працівники правоохоронних органів.

Групі осіб повідомили про підозру в організації незаконного переправлення військовозобов’язаного через державний кордон за підробленими документами ( ч.3 ст. 332, ч.ч.1,4 ст. 358 КК України). Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП у Івано-Франківській області за оперативного супроводу Управління СБУ в області.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору