Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломийській малій філармонії відбулась вистава “Сім звуків Різдва” | Фоторепортаж

Нині, 12 січня, у Коломийській малій філармонії вже вкотре зіграли виставу “Сім звуків Різдва”. Це дійство, де наші традиції об’єдналися з воєнним часом, в який ми живемо.

Інформатор також завітав на захід та підготував для вас фоторепортаж.

Театральна майстерня “FoTeJur” вражала своєю грою. Актори відчули свої ролі на всі 100, саме тому їм вдалось тримати глядачів у приємній напрузі. Окрім того, завдяки військовому оркестру ОГШБ “Едельвейс”, струнному ансамблю “Дивертисмент” Коломийської малої філармонії та юним митцям Коломийських музичних шкіл № 1 та 2 вдалось відтворити прекрасний музичний супровід, який додавав виставі особливої атмосфери.

Хореографічні виступи також не залишили байдужими, а навпаки допомогли заходу заграти іншими барвами. Не можемо не згадати про сам сценарій та постановку. Вистава змогла відобразити сьогодення, де дитина чекає на батька, а дружина – на чоловіка. Він на війні, де захищає нашу землю від окупанта. Окрім того, ми не забуваємо про наші традиції. Вони – частина української культури, яку лише наша нація може зберегти.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук
Вікторія Ровенчук

Нагору