Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Нижньовербізька громада провела в останню дорогу Героя Володимира Стражника

Він загинув за всіх нас…Віддав життя за Україну, щоб ми з вами жили у вільній та незалежній країні. Коломия та район знову у скорботі. Сьогодні, 13 січня, в останню путь провели бійця, який не тільки з першого дня повномасштабного вторгнення пішов захищати рідну землю від окупантів, але й був учасником АТО.

Інформатор віддав останню шану воїну, щоб про його подвиг та життя усі знали та пам’ятали.

Стражник Володимир Васильович народився в мальовничому селі Ковалівка 20 травня 1975 року в сім’ї Василя та Анни.

Навчався в Ковалівській середній школі, яку закінчив у 1992 році, після цього служив в армії. У 1995 році одружився з Галиною, з якою прожив у шлюбі 27 років. За цей час вони народили та виховали двох прекрасних дітей: сина Івана та дочку Роману. Дочекались і народження онука Іллі.

За своє життя він працював на різних професіях: деякий час працював на оснасці, з 1999 року по 2019 рік працював оператором газових котелень в Ковалівській ЗОШ I-III ступенів, з 2015 по 2016 рік він знаходився в зоні бойових дій, був учасником АТО. З 2019 року почав працювати на підприємстві “Сіга груп”, звідки його мобілізували в ЗСУ.

Володимир проходив службу на посаді навідника кулеметного відділення, зводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти, 109 окремого гірсько-штурмового батальйону, 10 окремої гірсько-штурмової бригади.

Військовий героїчно загинув 7 січня 2023 року під час бою в ході відсічі російському загарбнику поблизу населеного пункту Роздолівка, Бахмутського району, що на Донеччині.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Вічна пам’ять Володимиру!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Вікторія Ровенчук

Нагору