Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї шахраї від імені міського голови просять кошти на ЗСУ

Коломийська райдержадміністрація застерігає не вірити зверненням про допомогу захисникам від аферистів, які прикриваються іменем міського голови.

Повідомляє Інформатор за даними Коломийської РВА.

“Зафіксовано випадки коли невстановлені особи (шахраї) звертаються до керівників підприємств, установ, організацій цього разу від імені Коломийського міського голови письмово і просять перерахувати кошти на потреби Збройних сил України.

Офіційно повідомляємо, що посадові особи громад Коломийського району, як і Коломийської районної військової адміністрації та Коломийської районної ради під час взаємодії з підприємствами, установами та організаціями діють виключно в межах норм чинного законодавства та свою діяльність підтверджують документально з дотриманням правил ведення документації”, – йдеться у офіційному повідомленні. .

У разі подібних незаконних звернень варта передавати таку інформацію правоохоронця.

Для уточнення будь-якої інформації в Коломийській районній військовій адміністрації функціонують телефони цілодобової «гарячої лінії»: тел. (03433) 4-70-31, моб. тел. (093) 532-64-67

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору