Коломия До сайту

Продавав генератор, але втратив гроші: на Снятинщині ошукали чоловіка

53-річний мешканець Снятина займався продажем генератора, однак шахраї ошукали чоловіка. Через це він втратив 19 тис грн.

Інформатор розповідає деталі з посиланням на Управління поліції області.

Чоловік розповів поліцейським, що хотів продати генератор і для того скористався одним зі спеціалізованих вебсайтів в інтернеті. Через деякий час до нього зателефонував ніби-то покупець і домовився про оплату та купівлю вказаного товару.

Шахрай сказав, що готовий скинути завдаток на банківську картку потерпілого, однак для цього необхідні усі реквізити. Чоловік так і зробив.

Потім до нього зателефонував невідомий, який представився працівником банку і сказав, що аби кошти, які сплачує “покупець” були повністю зараховані, потерпілому необхідно проплатити самому всю суму за генератор на банківський рахунок, який йому надіслали. Після того буде успішне зарахування коштів, а його заощадження повернуть у повній сумі.

Потерпілий так і зробив, після чого зв’язок з “покупцем” та “працівником банку” обірвався, а прикарпатець зрозумів, що його ошукали та одразу ж звернувся до поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Проводиться розслідування.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237