Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Гвардійська вівчарка зі своїм кінологом не дала злодію вкрасти сумку в прикарпатки

На Франківщині невідомий намагався видерти сумку з рук жінки, але його зупинили гвардієць разом з німецькою вівчаркою Лордом.

Пише Інформаторпосилаючись на 50 полк імені полковника Семена Височана Нацгвардії України.

Відтак, гвардійського кінолога заохочено подякою Командувача Національної гвардії України за високі досягнення у службовій діяльності, ініціативу та наполегливість, а також нагороджено подякою Голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Помічник Лорд також не залишився без нагороди. Йому вручили медаль командувача Національної гвардії України для службової собаки “За віддану службу” III ступеня. До слова, це перша нагорода вівчарки. Але власник собаки гвардієць Артем впевнений, що не остання, адже вони постійно тренуються та вдосконалюють вміння:

“Я не уявляю ефективного виконання службово-бойових завдань без службової собаки. Для мене беззаперечним фактом є те, що службовий собака – це повноцінна бойова одиниця, але найперше вони вірні помічники, напарники та друзі без яких військова служба не була би такою повноцінною та ефективною“.

Начальник кінологічної служби капітан Олександр Заверуха прокоментував:

“Заохочення такого роду відзнаками мотивує ще більше вдосконалювати свої навички, як тих хто отримав відзнаку, так і тих хто старається у цьому напрямку, щоб і надалі утримувати високий рівень фахової майстерності та здобувати ще вищі щаблі. Ми пишаємося та радіємо разом з ними та впевнені у їхніх подальших успіхах у службі“.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору