Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Те саме шоу” скоро буде і в Коломиї

«Те Саме Шоу» – це саме те шоу, яке потрібне всім, хто любить справжній український гумор! Оцінити майстерність телевезійних коміків зможуть і коломияни, адже у лютому вони завітають у наше місто, щоб не тільки подарувати хороший настрій, але й зібрати гроші на ЗСУ.

Пише Інформатор.

Вас чекає нова концертна програма, актуальні жарти, яскраві пісні та дві години найкращого настрою, які запалять бойовим духом та позитивом кожного глядача!

Коли?
11 лютого о 18:00.
Де?
Коломийський драматичний театр ім. І. Озаркевича.
Бронювання за телефоном: 098 812 0370
Або купуйте за посиланням.

Нагадуємо, що “Те Саме Шоу” – це є екс-“Вар’яти”, які ще у 2021 році оголосили про старт нового проекту, але вже без Сергія Притули. Проте, це ті самі півтори години сміху, до яких ви звикли. Це та сама добра комедія, в якій кожен впізнає себе. Це та сама атмосфера і драйв, тільки по-новому і зі свіжим подихом на повні груди.
“Ми продовжуємо робити те, що найкраще вміємо – жартувати українською там, де вона звучить! Там, де нас чекають!” – додають артисти.

Давайте разом піднімемо наш дух до Перемоги, підтримаємо один одного та допоможемо ЗСУ! — запрошують Владзьо, Володимир Жогло, Валентин Сергійчук, Віталій Тильний і Сергій Полупан, нагадуючи, що купуючи квитки, ви долучитесь до доброї справи! Адже частина коштів від продажу квитків підуть на підтримку ЗСУ!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823.

Нагору