Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Яремче поліція знайшла у чоловіка зброю та боєприпаси

Поліція Яремче отримала оперативну інформацію і провела обшук 49-річного місцевого мешканця. У чоловіка знайшли і вилучили 223 набої різного калібру та дві одиниці вогнепальної зброї. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію області .

Так, правоохоронці знайшли 223 набої різного калібру та дві одиниці вогнепальної зброї. Все забрали та направили на проведення експертизи.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами. Після проведення відповідних експертиз правопорушнику повідомлять про підозру. Наразі правоохоронці з’ясовують для чого і звідки в чоловіка зброя.

Поліція звертається до мешканців, які зберігають або знають про факти зберігання незареєстрованої зброї, боєприпасів чи інших вибухонебезпечних предметів іншими особами, повідомити про це до правоохоронні органи. Це можливо зробити зателефонувавши за номером 102 чи звернутись у чат-бот @ifpolice_bot Telegram

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору