Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті судитимуть луганчанку, яка працювала в окупаційній “поліції”

Служба безпеки України передала до суду матеріали щодо зрадниці , яка приєдналась до незаконної банди “Бетмен”, а згодом стала працівницею окупаційної “поліції” Станиці Луганської.

Пише Інформатор, посилаючись на Управління СБ України в Івано-Франківській області.

У даних досудового розслідування йдеться, що мешканка Луганська почала служити у так званому “Станично-Луганського районного відділі внутрішніх справ мвс лнр”, коли селище окупували. Вона обійняла посаду “старшого інспектора відділу по роботі з особовим складом”.
За даними контррозвідки, еквівалентне офіцерському звання “майор поліції” колаборантка отримала під час своєї участі у незаконних збройних формуваннях з 2014 року.

У лютому 2022 року луганчанка стала учасницею незаконного збройного формування “Бетмен”, яке увійшло до “4-ї окремої мотострілецької бригади 2 армійського корпусу народної міліції лнр”. Там вона служила начальником відділу кадрів.

Зараз на службі загарбникам зрадниця веде особові справи співробітників окупаційної “поліції”, оформлює інших зрадників на службу, проводить агітаційні заходи щодо працевлаштування в т.зв. “правоохоронні органи лнр” для жителів тимчасово окупованої території.
СБУ зібрало докази і обвинувачує фігурантку в державній зраді, участі у терористичній організації, зайнятті посади в незаконних правоохоронних органах, створених на тимчасово окупованій території та участі у діяльності не передбачених законом збройних формувань.

Максимальне покарання, передбачене цими статтями, – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
Досудове розслідування здійснювало Управління СБУ в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору