Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коляда та й плєс: феєричне гуцульське дійство | Фоторепортаж

Різдвяні набутки – «Коляда та й плєс … Ізпрежди віка…» – то феєрична коляда-притча про те, що є основою нашого життя на землі, про те, що єднає людей у народ і дає світлу Різдвяну надію на єдність у любові, як і було задумано Богом з початку віків.

Інформатор побував на цьому дивовижному дійстві та підготував для вас фоторепортаж.

У Івано-Франківському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Івана Франка відбулося вже декілька вистав “Коляда та плєс”, і ще жодного разу у залі не було порожніх місць. Ця неймовірна атмосфера, бездоганна гра акторів та ведучого віщуна – Олексія Гнатковського, який паралельно з виставою розповідав про живу традицію Коляди в Карпатах, звичаї гуцулів та українців центральних областей України, нікого не могли залишити байдужими.

А рідкісні автентичні та відомі, усіма улюблені колядки, плєси, набутки з усієї України, святкування Різдва у виконанні акторів театру занурять в атмосферу свята та примусять посміхнутися, замислитись над вічним.

Єднання та збереження український традицій – основний меседж цього дійства.

Відвідати це дійство Ви ще можете, адже 19 січня буде повторний показ цієї величної вистави. Аншлаг та розкуплені білети все говорять самі за себе.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору