Інформатор Коломия

ВЛАДА

Коломийським ОСББ будуть компенсувати частину вартості генераторів

19 січня на 40-ій сесії депутати Коломийської міської ради затвердили програму компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для потреб багатоквартирних будинків громади.

Інформатор знає деталі.

Нещодавно відбулася зустріч голів ОСББ, на якій підняли питання відшкодування з міського бюджету вартості генераторів для ОСББ у Коломиї, адже у інших містах це практикують ще з листопада 2022 року. Тому в Коломийській міській раді взяли на себе зобов’язання розробити схоже положення.

Начальник Управління комунального господарства Андрій Радовець повідомив, що ОСББ зможуть отримати компенсацію за генератор в розмірі до 20 000 грн. Депутати поцікавились, на основі чого сформували таку суму.

“Генератор може коштувати і 100, і 120, і 150 тисяч гривень. Допомога для ОСББ – 20 тисяч гривень, не більше”, – сказав Андрій Радовець.

Депутати почали обговорювати, що інші міські ради відшкодовують по 30% чи навіть 50%. Але зійшлися на тому, щоб якнайшвидше прийняти запропоновану суму, а в майбутньому по зверненнях збільшити її.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Ольга Пукавчук

Нагору