Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

ДТП на Прикарпатті: загинуло двоє пішоходів

Вчора, 19 січня, на Прикарпатті трапилося дві смертельні ДТП. Внаслідок обидвох загинули пішоходи. Наразі триває розслідування.

Пише Інформатор з посиланням на Управління поліції області.

19 січня о 18:20 поліцейські отримали повідомлення про смертельну аварію, яка трапилась в селі Лоєва, що на Надвірнянщині. Правоохоронці встановили, що 43-річний мешканець Львівської області та водій легковика Renault Espase на неосвітленій ділянці дороги наїхав на 41-річного пішохода. Місцевий мешканець у темному одязі рухався по проїзній частині дороги у попутному напрямку. В результаті наїзду пішохід загинув на місці події.

Інша аварія, в якій загинув пішохід, трапилась близько 20:30 в Яремчі, по вулиці Свободи. Поліцейські встановили, що 38-річний місцевий мешканець рухався автодорогою Н-09 сполученням “Мукачево-Львів”, керуючи автомобілем Mitsubishi L200,  наїхав на пішохода.

38-річний місцевий мешканець переходив проїзну частину дороги у невстановленому місці. Внаслідок аварії пішохід загинув на місці події.

В обох ДТП керманичі були тверезими.

За фактами смертельних аварій слідчі розпочали розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору