Різдвяні свята вже по-трохи завершуються, а це означає, що невдовзі ви захочете відпочити від їжі, яка перевантажує ваш шлунок і будете шукати прості та водночас смачні рецепти.
Інформатор ділиться з вами рецептом смачного та легкого салату з хурми, фети та руколи.
Адже це смачна й повноцінна вегетаріанська страва, яку можна подавати як ситний гарнір або легку основну страву.
Готувати цей салат швидко — достатньо помити, порізати й змішати всі інгредієнти, щоб насолодитися смачною і корисною стравою за кілька хвилин. Солодка м’якість хурми в поєднанні зі злегка гострим смаком руколи та солоністю фети зроблять диво можливим.
Інгредієнти:
- Хурма 2шт.
- Цибуля біла салатна 1 шт.
- Рукола 150 г
- Сир фета 80 г
- Кунжут 80 г
Для соусу:
- Оливкова олія 60 мл
- Лимон, сік 2 ст. л.
- Мед рідкий 1 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний мелений (за смаком)
Спосіб приготування:
- Хурму і руколу помийте та обсушіть. З хурми видаліть плодоніжки і наріжте м’якоть невеликими скибочками.
- Цибулю очистіть, розріжте навпіл і наріжте тонкими півкільцями.
- У миску покладіть підготовлені інгредієнти, додайте руколу, покришіть фету і перемішайте.
- Для соусу з’єднайте оливкову олію, лимонний сік, мед, посоліть, поперчіть і перемішайте.
- Полийте цією заправкою салат і посипте кунжутом.
- Смачного!
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com
Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237