Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Легкий рецепт зимового салату з хурмою, який ви захочете приготувати після свят

Різдвяні свята вже по-трохи завершуються, а це означає, що невдовзі ви захочете відпочити від їжі, яка перевантажує ваш шлунок і будете шукати прості та водночас смачні рецепти.

Інформатор ділиться з вами рецептом смачного та легкого салату з хурми, фети та руколи.

Адже це смачна й повноцінна вегетаріанська страва, яку можна подавати як ситний гарнір або легку основну страву.

Готувати цей салат швидко — достатньо помити, порізати й змішати всі інгредієнти, щоб насолодитися смачною і корисною стравою за кілька хвилин. Солодка м’якість хурми в поєднанні зі злегка гострим смаком руколи та солоністю фети зроблять диво можливим.

Інгредієнти:

  • Хурма 2шт.
  • Цибуля біла салатна 1 шт.
  • Рукола 150 г
  • Сир фета 80 г
  • Кунжут 80 г

Для соусу:

  • Оливкова олія 60 мл
  • Лимон, сік 2 ст. л.
  • Мед рідкий 1 ст. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний мелений (за смаком)

Спосіб приготування:

  1. Хурму і руколу помийте та обсушіть. З хурми видаліть плодоніжки і наріжте м’якоть невеликими скибочками.
  2. Цибулю очистіть, розріжте навпіл і наріжте тонкими півкільцями.
  3. У миску покладіть підготовлені інгредієнти, додайте руколу, покришіть фету і перемішайте.
  4. Для соусу з’єднайте оливкову олію, лимонний сік, мед, посоліть, поперчіть і перемішайте.
  5. Полийте цією заправкою салат і посипте кунжутом.
  6. Смачного!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору