Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Івано-Франківську дівчинка обрізала волосся, аби допомогти ЗСУ

9-річна Дарина Перхулин з Чернієва вже довгий час займається волонтерством: малює картини, робить обереги та навіть колядувала для ЗСУ. Проте цього разу дівчинка наважилася обрізала власне волосся, аби зібрати гроші для наших бійців.

Сьогодні Інформатор Івано-Франківськ став свідком такого вчинку.

Як каже дівчинка, вона дуже щаслива, що так зможе допомогти нашій армії:

“Коли я була з волоссям, то мені було трошки важко. А тепер я з під каре такого не відчуваю”.

Мама Ірина Перхулин розповідає, що дівчинка хотіла це зробити з березня минулого року:

“Вона побачила відеоролик, як інша дівчинка теж обрізала волосся. Можна продати його, можна за ці гроші щось купити для солдатів. І вона собі цю ідею прокручували і через деякий час мені сказала, що хоче обрізати волосся. Одразу для мене це був шок, бо кожна мама вичісує та вимиває… Я раділа тому волоссю. Вона красива в мене така. І я зрозуміла, що у неї чітка позиція і її треба підтримати”.

Ірина каже, що до жовтня відговорювала доньку, бо у Дарини мало бути перше причастя. Його перенесли на жовтень, і після причастя дівчинка забула про цю ідею. Натомість перемкнулася на малювання і продаж картин, аби таких способом допомагати армії.

Однак, як розповідає мама Дарини, донька згадала про цю ідею і все ж вирішила втілити її в реальність. Виручені кошти хочуть спрямувати на придбання автономної пічки. Тато Дарини кілька днів тому повернувся зі сходу України. Відвозив дві такі пічки на фронт.

Обрізане волосся мало 58 см. За словами перукаря, його ще будуть вичісувати і важити. Приблизну вартість поки сказати важко. Однак те, що зробила ця дівчинка, дійсно заслуговує на повагу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823.

Нагору