Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

19-річний прикарпатець побив та пограбував співчарочника

У свої 19 років хлопець вже неодноразово був судимий, але залишити злочини у минулому не захотів. Відтак під час застілля він наніс кілька ударів іншому чоловіку та відібрав у нього гроші.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію області.

Інцидент стався ввечері 20 січня. До поліцейських у Галичі звернувся 31-річний чоловік з Бурштина. Він повідомив, що його побив та пограбував чоловік. Опісля злочинець втік.
За словами потерпілого, перед цим він був у свого приятеля вдома та познайомився зі зловмисником. Вони сіли разом розпивали спиртні напої. Потім останній раптово почав бити чоловіка та вкрав гроші у сумі 3000 гривень.

Завдяки детальному опису грабіжника та спілкуванні з ймовірними свідками та очевидцями подій, поліцейські негайно почали шукати злочинця. Його знайшли та затримали за декілька годин вдома.

Зловмисником виявився 19-річний прикарпатець, який уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.Правоохоронці навіть встановили його причетність до розбійного нападу, який трапився в жовтні минулого року в Бурштині.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору