Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

24 січня на Прикарпатті НЕ вимикатимуть світло

У вівторок, 24 січня в Івано-Франківській області не буде вимкнень за графіками. Це пов’язано з тим, що завтра будуть вимірювати величину електричного навантаження, щоб знати скільки електрики за добу споживають прикарпатці за нормальних умов. 

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Прикарпаттяобленерго.

24 січня з 00:00 до 23:59 не застосовуватимуть жодних лімітів. Змінити це можуть, тільки якщо енергосистему країни знову атакують.

Міністерство енергетики дало розпорядження провести у цей день заміри погодинного активного навантаження на електромережі, щоб отримати точну інформацію про обсяги реального споживання області. Від завтрашніх вимірювань будуть залежати майбутні ліміти, а від них вже формуватимуть графіки вимкнень.

Прикарпатців просять спланувати свій день з врахуванням того, що обмежень електроенергії не буде, щоб було зрозуміти, скільки мегават області потрібно для нормальної, повноцінної роботи.

Такий процес відбудеться по всіх країні. До 10 лютого всі обленерго відзвітують перед «Укренерго» та Міненерго. А тоді вже переглядатимуть  ліміти для кожної області зокрема.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору