Інформатор Коломия

ВЛАДА

Коломияни скаржаться на дерева, які заважають пішоходам

Навпроти будинків №26 та 26а по вул. Петлюри виросли дерева та перешкоджають коломиянам нормально рухатись по тротуару. Мешканці цих будинків просять владу звернути увагу на цю ділянку.

Повідомляє Інформатор.

У відповідному звернення від коломиян, яке озвучили на сесії міської ради, йшлося, що дерева біля будинків №26 та 26а по вул. Петлюри досягли вікової межі, внаслідок чого їхні коріння тепер виступають на тротуар. Це призвело до його звуження та унеможливило нормальний рух пішоходів. Але найбільш небезпечною ця пішохідна зона стала для мам з колясками, які змушені з’їжджати на дорогу, бо проїхати по вузькому тротуару майже неможливо.

Мешканців даних будинків попросили якнайшвидше вжити всіх необхідних заходів для безпечного пересування цією пішохідною зоною.

Зважаючи, як часто в Коломиї зрізають дерева без об’єктивних на те причин, Інформатор вирішив провести опитування серед містян на тему, як вони бачать вирішення цієї проблеми. Очікуйте його невдовзі на нашому сайті або пишіть свої варіанти в коментарі в соцмережах чи на пошту.

Раніше ми писали, що коломияни нарікають на жахливі тротуари на вулиці Петлюри.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору