Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї стартує третій курс з графічного дизайну від школи Livingston

Сьогодні робота з вільним графіком і високою оплатою – велике везіння. Навички з графічного дизайну коломияни мають можливість отримати за 3 місяці й працювати на ринку України та світу. Випускники Livingston school уже працюють у сфері дизайну, створюючи графіку для зірок українського шоубізу, зокрема для Kalush Orchestra, Jerry Heil, гуртів “Медовий полин”, “YAKTAK ” та ін.

Курс Василя Лабича дозволить опанувати дизайнерські програми, аби створювати логотипи, елементи бренду, постери, креативи для соцмереж, маркетингові матеріали і отримати базові знання з веб-дизайну.

Випускники школи графічного дизайну Livingston уже успішно працюють як фрілансери та штатні працівники. Зарплатня навіть для новачків у графічному дизайні стартує від 20 тис грн.

Тобто вже у перший місяць після курсу ви маєте можливість повністю покрити витрати на навчання.

Програма курсу:

  1. Растрова графіка в Adobe Photoshop
  2. Векторна графіка в Adobe Illustrator
  3. Креативні методики, міфи про натхнення
  4. Типографія
  5. Композиція
  6. Колір
  7.  Логотип та фірмовий стиль
  8. Брендування
  9. Маркетинг дизайн.

Ознайомитися з повною програмою курсу можна ТУТ.

12 занять на місяць у змішаній формі для слухачів курсу не лише відкриють секрети користування графічними програмами, але й дадуть глибинні знання із кольорознавства, композиції та типографії.

А завдання від реальних замовників дозволять отримати навички презентації своїх робіт та аргументації рішень.

Основні напрямки з якими ви зможете працювати по закінченню:

  • розробка логотипів
  • айдентика та фірмовий стиль для брендів
  • інстадизайн та креативи для таргету і контексту
  • маркетингові матеріали
  • поліграфія

Роботи студентів Livingston school

Студентом курсу може бути будь-хто, віком від 16 років. Частина уроків відбувається у онлайн форматі, раз на тиждень – обов’язкове заняття з куратором. А ще приготуйтесь до кількох хакатонів на пів дня.

Після проходження курсу графічного дизайну ви отримаєте сертифікат  і можливість працювати в IT-компаніях, креативних агенціях чи на фрілансі, а при базових знаннях англійської мови ваш дохід зросте на 20-25%, бо світовий ринок гарантовано  пропонує більшу оплату.

Якщо вас зацікавила така можливість, то 28 січня о 13:00 Василь Лабич презентуватиме свій оновлений курс і розповість усе про навчання, можливості працевлаштування та ринок веб-дизайну. Місце зустрічі – Space Up, що на вул. Січових Стрільців, 5а (2 поверх над супермаркетом ЕКО-маркет).

Щоб зареєструватися на курс – перейдіть на сайт Livingston school. Контактний телефон – 097 88 65 922.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору