Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Продавав фіктивні талони на пальне: на Прикарпатті викрили ще одного шахрая

У Івано-Франківську поліцейські викрили місцевого жителя, який продавав неіснуючі талони до різних мереж АЗС. Таким чином йому вдалось видурити близько 30 тис грн.

Інформатор розповідає деталі з посиланням на допис Управління поліції області.

В ході досудового розслідування встановили, що 47-річний мешканець Франківська створенив веб-ресурси в інтернеті, завдяки яким продавав паливні картки і талони.

Використовуючи незаконні операції електронно-обчислювальної техніки, йому вдалось ошукати десяток громадян. Усі вони хотіли придбати пальне за зниженою ціною. Передоплату здійснювали на банківські платіжні картки, що належать його близьким родичам та знайомим.
Отримавши оплату за талони, чоловік припиняв зв’язок із клієнтами. Загальна сума збитків, завданих потерпілим, сягає близько 30 тисяч гривень.

Шахраю слідчі Івано-Франківського РУП повідомили про підозру за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Злочинні дії задокументували співробітники відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області Департаменту кіберполіції НПУ спільно із працівниками карного розшуку та слідчими Івано-Франківського РУП.

Процесуальне керівництво здійснює Окружна прокуратура міста Івано-Франківська.

Головне фото ілюстративне.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору