Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті будуть судити 10 депутатів держдуми рф

10 депутатів державної думи російської федерації визнали ДНР та ЛНР самостійними, суверенними та незалежними державами. Саме тому їх судитимуть на Прикарпатті.

Пише Інформатор з посиланням на прокуратуру області.

Прокурори Івано-Франківської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальні акти в порядку спеціального досудового розслідування стосовно 10 депутатів Державної Думи Федеральних Зборів РФ за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 3 ст. 110 КК України).

10 депутатів рф 15 лютого 2022 року підтримали постанову із зверненням до президента рф з проханням розглянути питання про визнання так званих “ДНР” та “ЛНР” як самостійних, суверенних і незалежних держав.

22 лютого 2022 року вони підтримали ратифікацію договорів про дружбу, співробітництво та взаємну допомогу між рф і псевдореспубліками.

Їх голоси врахували. Вони стали поштовхом до реалізації кремлівського плану щодо захоплення територій України, призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків.

Спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Управління СБУ в Івано-Франківській області.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору