Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Аби не плутати народ: у обленерго пояснили, чому не публікують доведені ліміти

У Прикарпаттяобленерго кажуть, що найпопулярніше повідомлення, яке отримують енергетики звучить так: “Чому не публікуєте доведені ліміти?” У компанії пояснюють причину.

Пише Інформатор з посиланням на обленерго.

З 23 січня диспетчер НЕК “Укренерго” довів ліміти в новому форматі. Замість звичних лімітів на день і ніч, на область почали доводити ліміти різної величини для кожної окремої години доби.

“Щоб не плутати населення та не збільшувати об’єми текстових розшифрувань графіків, було вирішено не публікувати величини лімітів. Доведені ліміти є важливим “робочим інструментом” для диспетчерів обленерго при формуванні графіків на добу, але для населення особливого значення ця інформація не має”, – пишуть у обленерго.

Однак, у компанії пообіцяли подавати графічне відображення графіку погодинних вимкнень, де будуть вказані погодинні ліміти для тих, кому ця інформація має значення.

Ось так доведені ліміти на сьогодні, та розроблений графік, відповідно до них. Переходьте за посиланням або дивіться на фото.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору