Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Поезія заради миру | ЮНІСЕФ організовує конкурс для дітей та молоді

Війна змінила звичний плин життя дітей та молоді: замість дитячих майданчиків — тепер бомбосховища, замість щасливого дитинства — потік страшних новин. Багато з них тепер виражають свої емоції через творчість, тому ЮНІСЕФ організовує конкурс.

Інформатор з посиланням на фонд розповість детальніше.

ЮНІСЕФ запрошує дітей і молодь до участі в конкурсі «Поезія заради миру», в якому кожен і кожна зможуть висловити свої почуття та отримати призи від фонду.

Отже, завдання конкурсу — написати вірш на тему миру та мрій про мирне життя.

Надсилати вірші потрібно за посиланням. Також організатори закликають ділитися поезією в соцмережах у форматі фото або відео з відміткою UNICEF Ukraine.

Умови:
Вік учасників: 8–24 років.
Обсяг: до 12 рядків.
Мова: українська.

Заявки приймаються до 28 лютого 2023 року.

10 авторів найкращих віршів отримають подарунки від ЮНІСЕФ. А вибрані поезії будуть представлені на сторінках ЮНІСЕФ у соціальних мережах. Три учасники/-ці, які займуть призові місця, отримають професійну зйомку декламування своїх віршів та ввійдуть до глобального поетичного конкурсу ЮНІСЕФ. Їхні поезії можуть бути зачитані на Саміті миру та нанесені відомими ілюстраторами на вуличних стінах.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору