Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Щоб з гірки – не в болото: у Коломиї закликають підтримати петицію про сучасні дитячі майданчики

Більшості дитячих майданчиків у Коломиї понад 10 років. Понівечені, трухляві, кострубаті. Але й у кращі часи після найменшого діти бігали по багнюці, з’їжджали – в калюжі й бавилися у вогкому піску. А у садках на ділянках досі радянські майданчики.

Коломиянка Іванна вирішила ініціювати збір підписів за спорудження інноваційних дитячих ігрових комплексів, для початку – на територіях дитячих садочків.

Інформатор підкаже, як підтримати добре починання.

Для розгляду петиції міським головою треба набрати щонайменше 200 підписів під електронною петицією.

Для цього треба зайти на сайт. Тисніть ТУТ.

Авторизуватися і натиснути “ПІДТРИМАТИ”.

“У нинішній час дитячі майданчики у всіх ДНЗ м. Коломиї не відповідають сучасним вимогам та новітнім технологіям, а також не забезпечують потреби гармонійного розвитку дітей у повному обсязі. Існуючі дитячі майданчики відповідають хіба що умовам радянщини, а також є небезпечними для найменших мешканців м. Коломиї”, – стверджує авторка Іванна Жупник (Костракевич)

Коломиянка вважає, що всебічного розвитку дітей дошкільного віку необхідна повна заміна морально та фізично застарілого ігрового обладнання на дитячих майданчиків м. Коломиї.

Відтак вимагає спорудження інноваційних дитячих майданчиків на території кожного ДНЗ у м. Коломиї є створення комфортних та безпечних умов для дозвілля і активного розвитку дітей молодшого, дошкільного віку, становлення особистості, а також впровадження здорового способу життя.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору