Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Городенці зустріли загиблого Героя Володимира Долинського

Сьогодні, 26 січня, мешканці Городенківської громади на колінах зустріли загиблого захисника Долинського Володимира Володимировича. Він був мешканцем Городенки та загинув у бою, захищаючи Україну від російського агресора.

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого Героя та ділиться фото із зустрічі з посиланням на Городенківську міську раду.

Володимир Долинський народився у 1985 році в Городенці. Був старшим солдатом і загинув 21 січня в ході виконання бойового завдання, під час ворожого артилерійського обстрілу. Трагедія сталася біля н. п. Спірне, Бахмутського району, Донецької області.

Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці “Всіх Воїнів” м. Городенка священнослужителі громади відправили поминальну панахиду за загиблим воїном.

Тіло полеглого Героя до ранку перебуватиме в Палаці Культури м. Городенка. Панахида розпочнеться сьогодні, 26 січня, о 19:00.

Церемонія прощання з Героєм розпочнеться 27 січня об 11:00 у Палаці Культури, чин похорону відбудеться у храмі Успіння Пресвятої Богородиці.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Нагору