Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

На Прикарпатті військовий одружився з медсестрою, яка його вилікувала

Військовослужбовець Роман Капустяк потрапив до Калуської лікарні із запаленням легень. Мабуть, він навіть не здогадувався, що саме там зустріне своє кохання – медсестру Галину – та вирішить одружитися із нею. 

Романтичною історією поділились колеги із Інформатор Калуш.

Галина працювала медичною сестрою в кардіологічному відділенні Калуської ЦРЛ, коли Роман опинився там, щоб вилікувати запалення легень. Ця історія кохання схожа на сюжет якогось художнього фільму про війну.

“Хіба думав Роман, що його, мужнього та сильного воїна, учасника АТО з 2014 року, вкладе на лікарняне ліжко якесь запалення легень? Можливо, сама доля привела його в Калуську ЦРЛ. Хто знає де знайдеш своє кохання?” – розповіли історію закоханих в ДРАЦСі.

До слова, захисник Роман Капустяк стояв за оборону міста Кремінна в Луганській області. За героїзм його відзначено почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного “Сталевий Хрест”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору