Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Одразу два водії на Надвірнянщині хотіли відкупитись хабарем

Лише за одну добу на Надвірнянщині спіймали двох горе-водіїв, які намагались підсунути поліцейським хабар і уникнути покарання – лдин за куплені права, інших за п’яну їзду.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію області.

Так, близько 17:00 в Делятині на вул. 16 Липня зупинили 43-річного водія, місцевого мешканця, за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів інспектори виявили ознаки підробки. Тоді чоловік зізнався, що купив посвідчення у Інтернеті. Але він хотів уникнути відповідальності і запропонував поліцейським хабар в сумі 5000 гривень.

Ще одного водія Opel Antara зупинили вночі в селі Пасічна. У 50-річного порушника помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотест показав 1.06 проміле алкоголю. Водій вирішив “підкупити” поліцейських хабарем у сумі 8000 гривень. Інспектори кілька разів попереджали водія про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, але порушника це не зупинило, він продовжував наполягати на своєму.

За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження, за що передбачено до 4 років позбавлення волі. Гроші вилучили.
На правопорушників також склали відповідні адмінматеріали.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору