Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Графічний кракелюр”: у Коломиї відкрили виставку карикатур путіна

У Коломиї щодень є цікаві виставки. Однак, такої ви ще точно не бачили. Тільки уявіть карикатури володимира путіна у арт-галереї “Зодіак”. Інтригує?

Інформатор ділиться з вами фото з виставки, а також короткою біографією митця.

Петро Грицюк народився 07.11.1979 року в селі Микуличин, що на Яремчанщині. За фахом юрист, у вільний час займається художньою творчістю, пише вірші. Провів низку персональних виставок, як в Україні, так і за її межами (Греція, Канада, Угорщина, Румунія). Брав участь у всеукраїнських і регіональних виставках.

Він є членом Національної спілки художників України, учасником та партнером “Порталу незалежних художників”, членом літературно-мистецького обʼєднання “Згарда” та обʼєднання художників “Мистецьке братство”.

Лауреат Івано-Франківської обласної премії імені Ярослава Лукавецького в галузі образотворчого мис-тецтва, лауреат премії імені Миколи Домашевського в галузі літератури та мистецтва. Почесний громадянин села Микуличина.

Графічні роботи митець створює у авторській манері, що має назву “Графічний кракелюр”. За власним визначенням художника, графічний кракелюр – манера графіки, для якої характерна перевага кривих ліній, які в сукупності створюють ілюзію тріщин (кракелюрів).

Творча концепція митця базується на простих, зрозумілих речах шляхом популяризації загальновідомих цін-ностей та надбань художнім способом зображення, так, щоб була можливість задуматись, осмислити, зробити якісь висновки. В той же час, переслідується мета неоднозначного трактування змісту.

Кілька робіт, представлених на виставці, ми зазнимкували для вас. Переглядайте з насолодою.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Вікторія Ровенчук

Нагору