Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ковід повертається? Побільшало прикарпатців, які хворіють на COVID-19

84 нових випадків коронавірусної інфекції зареєстрували на Прикарпатті минулого тижня, в той час, коли позаминулого було 71. Тобто захворюваність зросла на 18,3%.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ.

За тиждень на ковід захворіло шість школярів. Зазначають, що не реєстрували випадків захворювання у медичних працівників.
На жаль, на Прикарпатті є один летальний випадок через COVID-19. Завантаженість ліжок у лікувальних закладах Івано-Франківської області становить 7,6%. За тиждень госпіталізовано 142 особи, 7 з них – діти. Одужали за минулий тиждень – 89 прикарпатців.

Тим часом на Коломийщині захворіло 32 людини, а одужало 15. Кількість тих, в кого зареєстрували коронавірус протягом тижня, в об’єднаних територіальних громадах:

Гвіздецька ОТГ – 0
Городенківська ОТГ – 11
Заболотівська ОТГ – 0
Коломийська ОТГ – 5
Коршівська ОТГ –0
Матеївецька ОТГ – 0
Нижньовербізька ОТГ – 0
Отинійська ОТГ – 9
Печеніжинська ОТГ – 0
Підгайчиківська ОТГ – 0
П’ядицька ОТГ – 1
Снятинська ОТГ – 0
Чернилицька ОТГ – 6

Впродовж 4 тижня на грип та ГРВІ захворіло 3706 осіб, в тому числі 1854 дитини до 17 років, що становить 50%. Темп росту захворювання на ГРВІ серед дітей складає 8,5 %, зниження серед дорослих – на 1,8 %.
Прикарпатців закликають вакцинуватися, щоб убезпечити себе від важкого перебігу хвороби.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору