Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Печеніжині на різдвяному концерті зібрали більше 28 тисяч гривень для ЗСУ

Вчора, 29 січня, у Печеніжині в церкві святого Архистратига Михаїла не тільки славили народжене Боже дитятко на благодійній Різдвяній коляді, але й збирали гроші для наших військових.

Інформатор з посиланням на відділ культури і туризму Печеніжинської селищної ради.

До благодійного концерту долучилися: учасники хорового колективу Будинку культури селища Печеніжин, керівник Марія Явдошняк, тріо “Баркарола”, вокального ансамблю “Горяночка”, дует ” Горицвіт”; квартет “Баркарола”.

Також заворожував своїм співом та патріотизмом Максим Зарічний, який зараз мешкає з батьками на Львівщині і здолав сотні кілометрів, щоб підтримати благодійну коляду.

“Щиро дякуємо настоятелям церкви святого Архистратига Михаїла: отцю Ігорю та отцю Назарію за теплу і щиру зустріч. Дякуємо всім жертводавцям. Сьогодні для закупівлі дрона для 10 окремої гірсько – штурмової бригади завдяки нашій спільній єдності зібрали – 28 718 грн і 10 $. Тільки разом ми сила. Слава Богу. Слава ЗСУ. Слава Україні!” – додають у дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору