Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломийська “Фурнітура” здобула перемогу та нічию

фк фурнітура

28 та 29 січня команди Першої ліги Чемпіонату області з футзалу зіграли матчі 8-го та 9-го турів. Футболісти з Коломиї доказали непогані результати, адже один матч завершився їх перемогою, а другий – нічиєю. В результаті команда опустилася на одну сходинку в турнірній таблиці.

Деталями ділиться Інформатор.

У 8-му турі коломийська “Фурнітура” у Королівці зустрічалась із лідером турнірної таблиці – франківським “iFranko”. Коломиянам вдалося загнати у ворота суперника 2 м’ячі, пропустивши тільки один, і тим самим здобути перемогу. Це перша поразка франківців у цьому сезоні. Перемога додала коломийській команді три очка, але піднятись на друге місце не допомогло. Команда “UKD-Blago-Venta” випереджала на одне очко, а “iFranko” – на три.

9-ий тур приніс перемогу “Фурнітурі” в грі проти “Галії” з Івано-Франківська. Матч завершився рахунком 2:2. Відповідно нічия принесла тільки одне очко у таблиці. Це завадило коломиянам втриматись у трійці лідерів і ФК “Рибак-АСК” зайняв 3 сходинку замість “Фурнітури”.

Так виглядає турнірна таблиця перед 10 туром:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору