Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Франківський блогер накачував, ґвалтував і знімав оголеними дівчат. Поліція розпочала обшук у нього вдома

Учора в соцмережах активно поширювали відео, де блогер з Івано-Франківська влаштовував вечірки, кликав на них дівчат і різними способами принижував їх.

Пише Інформатор.

Блогер разом з друзями переїхали до Києва. Як написала громадська діячка і режисерка Ярослава Кравченко на своїй сторінці у  Facebook:

Підписниця скинула акаунт чуваків, які влаштовують вечірки, звуть дівчат, накачують алкоголем і Ксанаксом, потім знімають їх непритомними, голими. Є відео сцен ґвалтування руками і викладають це в Instagram та в закриті групи Telegram”.

Вона розповіла, що ці хлопці з Івано-Франківська. Їхня компанія налічує близько 5-7 людей:

“Маю повне ПІБ, реєстрацію машини – головного з них – Андрія Ярини. Хлопці заробили свої гроші на схемі з бінансом відомою як “Крутити Бінанс”, зараз займаються рефаундом. Це схема, де вони замовляють дорогий товар на Амазоні і просто не оплачують його, цим самим порушують закон і заробляють великі суми грошей”.

Сам хлопець у своєму Інстаграмі прокоментував цю ситуацію так:

“Я міг би зараз почати виправдовуватися, пояснювати свою думку і позицію. Але для кого я це буду старатися, якщо в мене аудиторія, яка за мною постійно слідкує, і так розуміє, для чого я це роблю, чим я займаюся, який в мене контент, що тут насправді на тусовках відбувається”.

Він також розповів, що йому в запитах приходять повідомлення, де люди засуджують такий контент, особливо у воєнний час. Проте блогер виправдовує свої дії:

“Ви розумієте, що я зробив 3 стріми, за які зібрав 65 тисяч на дрон і якби не було цього контенту, цієї аудиторії, ніх*я би цього не вийшло”.

За поданим фактом Національна поліція України розпочала обшуки за адресами проживання франківців та в орендованих квартирах. Детальнішу інформацію обіцяють повідомити пізніше.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору