Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Армагеддон”: фільм, вартий повторного перегляду

Мирне та спокійне життя. Люди ходять на роботу і не здогадуються, що зовсім скоро їх спіткає те, що у Біблії зветься кінцем світу. Саме тому група відважних чоловіків вирушає боротися з силою природи, стикається з випробуваннями, яких ніхто не міг передбачити. Але у них є мотивація: на благо всього людства.

Інформатор рекомендує до перегляду фільм “Армагеддон”.

Раптово у Нью-Йорку падають сотні метеоритів, які знищують цілі споруди. Влада США здивована і не розуміє, звідки взявся цей дощ. До справи береться NASA. Вони дізнаються про астероїд, який летить прямо на Землю. До зіткнення залишається 18 днів, а ніхто не має плану дій.

Тоді найрозумніший вчений пропонує пробурити всередині астероїда отвір і закласти в нього бомбу. Тільки так вдасться врятувати планету: він розділиться на дві половини і облетить Землю.

Однак, хто зможе впоратися з цим завданням? NASA розшукує найкращого бурильника в світі – Гаррі Стемпера. Спершу його запрошують навчити 8 астронавтів бурити, але Гаррі розуміє, що ніхто, окрім його команди з цим не впорається. Тепер Стемперу та його друзям доводиться стати знавцями космосу за менш ніж пів місяця.

Вони мають справу з природою та явищами, де ніхто не може передбачити наступного кроку.

Цей фільм про звитягу, відданість і самопожертву. Тут немає місцю сльозам навіть після важкої втрати. Фільм про справжній героїзм, який проявляється тільки відважним вчинком: або ти, або цілий світ. А ще про любов справжнього батька, який для дітей ладен на все.

Жанр: екшн, пригоди, трилери, наукова фантастика.
Режисер: Майкл Бей
Актори: Брюс Вілліс, Біллі Боб Торнтон, Бен Аффлек, Лів Тайлер, Уілл Паттон, Стів Бушемі
Тривалість: 151 хвилина
Рік: 1998

Переглянути фільм можна на MEGOGO та Sweet TV.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору