Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Поліцейські Коломийщини закликають мешканців бути обачними на дорогах

Через погіршенням погодних умов, поліція Прикарпаття закликає громадян бути уважними та обережними і не нехтувати простими правилами власної безпеки.

Інформатор ділиться порадами.

Якщо є змога – обмежте перебування на вулиці, не допускайте переохолодження організму.

В темний час доби, пішоходам обов’язково вдягати одяг з флікерами – світловідбиваючими елементами.

Водіям потрібно бути максимально обачними на дорогах, утриматись від поїздок за межі населених пунктів. Не перешкоджати руху снігоочисної та аварійно-рятувальної техніки. Якщо ж поїздку не відмінити – візьміть з собою додатковий комплект теплого одягу, ліхтарик, скребок для скла, воскові свічки, сірники, достатній запас харчів, пально-мастильних матеріалів, лопату, батарея мобільного телефона повинна бути заряджена.

Якщо під час руху побачите на дорозі людей, котрі потрапили через негоду в скрутне становище, негайно викликайте на допомогу Службу порятунку за телефоном 101.

Налипання снігу та обледеніння ліній електропередач може призвести до їх обриву та падіння. У жодному разі не можна наближатись до обірваних дротів та їх торкатись. Також слід остерігатись обмерзлих гілок дерев та рекламних конструкцій.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору