Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дороги держзначення на Прикарпатті чисті від снігу – САД

Снігопад продовжується, робота дорожників не припиняється. Але вранці 5 лютого ускладненнь в русі дорогами державного значення немає, покриття чорне мокре, де-не-де може бути снігова каша.

Про ситуацію на дорогах Прикарпаття дізнавався Інформатор на сторінці Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

“Як ми й очікували та наголошували, 4 лютого Івано-Франківщину накрила снігова віхола. Протягом дня в усіх районах області інтенсивний снігопад зі шквальним вітром ускладнив рух транспорту. На жаль, не обійшлося без ДТП.
Дорожні екіпажі не припиняють ліквідовувати снігоперемети та забезпечують рух усіх видів транспорту дорогами державного значення. Наразі утримуємося від зупинки руху, навіть щодо важковагового транспорту. Робота дорожніх бригад триватиме беззупинно до повноі розчистки доріг від снігу та ліквідації слизькості”, – начальник САД Василь Буджак.

4 лютого на дорогах області працювало загалом 53 одиниці техніки та було задіяно 65 дорожників. Проте сьогодні повсюди на Прикарпатті посилюється снігопад та навіть хуртовина. За прогнозами синоптиків, негода вируватиме і протягом дня. Температура повітря – до -9 градусів морозу.

Водіям наголошують, що погодні умови вимагають особливої пильності.
Перелік місць відстою транспортних засобів у розрізі автомобільних доріг загального користування за посиланням.
Якщо виникла надзвичайна ситуація на дорозі, просимо звертатися на цілодобову гарячу лінію Єдиного контакт-центру за номером телефону: +38 067 400 60 80.

Головне фото ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору