Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У “Прикарпаттяобленерго” не знайшли порушень щодо дотримання графіків вимкнень

Обленерго країни накрила хвиля перевірок після скарг населення про недотримання графіків. “Прикарпаттяобленерго” повністю пройшло цю перевірку та показало 100% відповідність нормативній базі.

Про це повідомив голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Костянтин Ущаповський у ефірі “Факти ICTV”, передає Інформатор.

Ряд компаній, в яких виявили порушення, будуть штрафувати. За словами голови НКРЕКП, є два оператора системи розподілу, що в принципі змогли на 100% забезпечити інформування населення стосовно графіків відключення електроенергії. Це – “Черкасиобленерго” та “Прикарпаттяобленерго”.

“Через ту ситуацію, що склалася на території України, ми готові терпіти відсутність світла, яке виникає у нас виключно через дії агресора. Але ми як регулятор вимагаємо від обленерго, щоб вони чітко будували ці графіки і інформували про їх застосування для того, щоб населення могло планувати свій день”, – наголосив Ущаповський.

Якщо ви пропустили: У обленерго пояснили, чому не публікують доведені ліміти

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору