Інформатор Коломия

ВЛАДА

Коломияни обурюються через припарковані автомобілі на вулиці Шкрумеляка

Водії-новачки воліють швидше оминути відрізок дороги попри госпіталь по вул. Шкрумеляка у Коломиї через автівки, запарковані на проїзній частині. Розминутися іншим автомобілям тут дуже важко, а часто потрібно навіть притормозити, аби пропустити зустрічний транспорт. Директор госпіталю пропонував владі міста зробити тут заїзні кишені. Але його не послухали.

До редакції Інформатора звернулися розгнівані коломияни із проханням підняти це питання.

Майже всі водії приїжджають до обласного госпіталю ветеранів війни. Втім ряд із припаркованих авто може тягнутися ледь не від перехрестя із вул. Чайковського до повороту на вул. Сахарова. В зимовий період ситуація ще й ускладнюється через сніг.

З’ясувалося, що керманичі просто не мають іншого виходу, аніж припаркуватися на краю проїзної частини. Директор закладу Володимир Федоришин передбачав таку ситуацію і просив коломийську владу зробити тут заїзні кишені, коли проводився капітальний ремонт вулиці. Проте його пропозицію відхилили. А подвір’я госпіталю невелике, та й керівник не має права пускати сюди всіх.

Інша вулиця, яка веде до госпіталю, – вул. Довженка – дуже вузенька. Якщо припаркувати тут авто, то ніякий транспорт попри неї не проїде.

Сподіваємось, що міська влада знайде спосіб подолати ці незручності.

Також ми писали: Для паркувальників у Коломиї закупили програмне забезпечення на понад 117 тис грн

 

До теми: У Коломиї паркуватися серед дороги тепер тренд

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору