Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Орден Богдана Хмельницького передали родині загиблого воїна з П’ядицької ТГ

Начальник Коломийського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимир Шаховцев у залі засідань П’ядицької сільської ради вручив орден “Богдана Хмельницького ІІІ ступеня” батькові полеглого солдата Руслана Кобацького.

Пише Інформатор, посилаючись на Відділ освіти, культури, молоді та спорту П’ядицької ОТГ.

Кобацький Руслан Богданович народився 17 листопада 1976 року в Уланбаторі Монгольської народної республіки. Його батько – Богдан – був військовим, тому вони часто переїздили. Оскільки батько служив у місті Конотоп Сумської області, то там Руслан і пішов до школи.

У 2014 році у захисника народився син Гліб. Але тоді ж і почалася війна, тому Руслан підписав контракт на проходження військової служби. У 2022 році воїн брав участь у боях за Ахтирку та Конотоп. Служив у 58-ій окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського. Також приймав участь у боях за м Авдіївка.

Військовий загинув 27 травня 2022 року у Покровську під Бахмутом. Похований на місцевому кладовищі у селі Турка П’ядицької громади Коломийського району.

Захисник нагороджений орденом посмертно Указом Президента України №415 від 15 червня 2022 року.

Слава Герою!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору