Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті шукатимуть тих абонентів, яких ще не вимикали

Як виявляється, у нашій області дотепер залишаються споживачі, у яких ще не застосовували графіки погодинних вимкнень. Аби забезпечити соціальну справедливість, в обленерго шукатимуть таких абонентів.

Про це у ефірі радіо “Західний полюс” повідомив Олег Сеник, пише Інформатор.

Рішення про запровадження графіків погодинних вимкнень у обленерго прийняли ще в жовтні, коли почалися обстріли. Була необхідність в обмежені споживання електроенергії.

“З того часу ми намагались вдосконалити графіки, щоб більше людей залучати до обмежень і робити це дистанційно, тобто автоматично”, – каже Сеник.

Таким чином з’явилась підчерга 4.1, 4.2. Тепер до вимкнень залучили підчергу 4.3. Окрім того, у обленерго не виключають можливості знайти інших споживачів, яких не вимикають, а тому можуть з’явитися ще й інші підчерги. Або ж цих споживачів можуть додати до інших черг, які вже існують давно.

Політика держави зараз направлена на те, щоб вимикали всіх користувачів. По перше – соціальна рівність, а по-друге, чим більше користувачів вимикатимуть, тим стабільніша ситуація буде на Прикарпатті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору