Інформатор Коломия

ВЛАДА

Скільки коштів на дороги заклали у бюджеті П’ядицької громади на 2023 рік

Бюджет П’ядицької сільської територіальної громади на 2023 рік становить понад 57 мільйонів гривень. На дороги у селах громади з місцевого бюджету виділили менше 1 млн грн.

Деталі дізнавався Інформатор.

У складі громади П’ядицької 9 сіл: Велика Кам’янка, Годи-Добровідка, Мала Кам’янка, П’ядики, Студлів, Турка, Фатовець, Ценява та Ясінки. Цього року видатки з місцевого бюджету громади на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури складають рівно 900 тисяч гривень. 

Раніше ми писали: У П’ядиках розсипається нова дорога

До слова, на організацію благоустрою населених пунктів планують витратити 2 159 230 гривень. До основних видів благоустрою населених пунктів належать: зовнішнє впорядкування вулиць, площ, набережних і житлових кварталів; транспортне обслуговування населення; водопостачання, освітлення, озеленення, обводнення, телефонізація, радіофікація, очищення міст (в тому числі каналізація) тощо.

Рішення сільської ради “Про бюджет П’ядицької сільської територіальної громади на 2023 рік” можна знайти на сайті громади.

Інформатор надіслав інформаційний запит щодо переліку доріг, яку планують відремонтувати за кошти місцевого бюджету у цьому році.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору