Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Парафія УГКЦ з Нижнього Вербіжа вже передала 6 генераторів на фронт

Завдяки парафії та настоятелю церкви “Введення в храм Пресвятої Богородиці” Михайлу Дзюбі, військові на фронті отримали вже 6 генераторів від благодійників.

Пише Інформатор з посиланням на сторінку отця Михайла.

Військовий капелан, щоразу їдучи на фронт, хоче передати військовим все, що вони потребують. Спільними зусиллями отця та інших благодійників вдалося передати на східні терени вже 6 генераторів, адже це те, що завжди потрібно нашим бійцям.

“Щиро дякую о.Мирославу Драпалі з Лєґніци (Польща), о.Юрію з Іспанії, пані Олі з Парижу за Вашу допомогу, яку Ви надаєте для наших воїнів-захисників і цим наближаєте довгоочікувану перемогу над московською ордою. З Богом до перемоги!” – додає отець у дописі.

 

До слова, молодь парафії під час коляди зібрала 55 тисяч гривень: пів суми витратять на будову церкви, а пів суми віддали для потреб війська. За ці гроші отець з парафією купив для військових 20 комплектів якісної термобілизни, теплі рукавиці та шапки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору